LSoG
   
lijn 200 15x8 400x11 15x8
communication and information design services 124
wit
  Over Little Shop of Graphics    
554
Achter LSoG staat Maarten Bosch, sinds 1984 werkzaam in het grafische vak.

Hij werd opgeleid door Andries Harshagen, directeur van Twin Design in Culemborg, die hem de basis van grafische vormgeving en het vormgeven van boeken bijbracht. Deze basis, vakmanschap in combinatie met creativiteit, is voor Maarten altijd het uitgangspunt gebleven.

Niet lang daarna werd hij aangenomen als kopijvoorbereider bij de stichting leerplanontwikkeling (SLO). Hier maakte hij kennis met een nieuwe ontwikkeling: Desktop Publishing (DTP).

Met de opgedane kennis van DTP werd Maarten gevraagd te gaan werken voor de eerste DTP-studio met uitdraaimogelijkheid in
Oost-Nederland, Stork Prefac. Daar hield hij zich bezig met het vormgeven en opmaken van educatieve uitgaven en technische documentatie.

Kort daarna was er een kans om voor zichzelf te beginnen, met als eerste klanten het Vormgeversmaatschap Harsta Crouwel (nu
Crouwel, Vormgevers BNO
) en Twin Design (nu Twin Media bv).

Vervolgens werd hij betrokken bij een groot aantal zeer bijzondere projecten, zoals een 'Computer Based Training' voor Philips Analytical, het rapport van de Commissie Oosting (vuurwerkramp Enschede) en het standaardwerk 'Dieselmotoren' van Target Global Energy Training.

Op dit moment werkt hij, naast zijn dagelijkse werkzaamheden, aan het project 'Typography and Word Processing'.

 
Maarten 14x8  
   
Prinsenstraat 78,7607 JZ Almelo
studio@lsog.nl
   
wit wit lijn 400 wit 394
   
T +31 (0)546 49 27 49
M +31(0)6 42 14 17 50